2014. december 18.
Unknown Artist - Track 72.

BUDAPEST

De most komolyan, milyen címet adjak egy olyan postnak, aminek nem lehet címet adni?! Előny azért ebben is van, mert tudjátok, az életfelfogás pozitív, az RTL kettő, a magyar-román meg 20-19. Innentől kezdve elég lesz csak idáig visszalapoznom, hogy tudjam, hányadik postnál járunk éppen. Nos, a hetvenkettediket olvassátok a fotóblog rovat indítása, azaz 2008 novembere óta.

Kihasználva és megbecsülve a gyönyörű téli napsütést, ismét rászántam néhány órát a budapesti járműállomány fotózására. A Szarvas Csárda teret is sikerült teljesen egyedül megtalálnom a térképen, de túl logikus lenne, ha bármilyen formában is kapcsolódna ez ahhoz a környékhez, ahol mozogtam vagy éppen 3,5 km/h-val araszoltam a nap folyamán. Indul a nap Békávésmegyeren, érkezik is az Újmegyeri térről a babkonzerv csomagolásának alapanyaga.

A ZséKáeF környéke brutálisan kihalt, még a parkolásért sem b***tak meg, unalmas egy hely ez. Egy reggeli KV és a valamivel érdekesebb téma reményében átpozícionáltam magam a 11-es út túloldalára. Békásmegyer ezen részét és Ófalut három körjárattal szolgálják ki, ráhordó jelleggel a szentendrei HÉV-re, a három vonal azonban most össze volt gyúrva kettőbe, az Ezüsthegy utca felújítása miatt. Délelőtt mindössze két kocsi pörög itt, de éppen ez a jó benne, én fotókat és élményeket gyártok, nem százalékokat. Munkám által felruházott lehetőségeimnél fogva letáboroztam az építési terület kellős közepén és megvártam a két kocsit, természetesen gondosan ügyelve arra, hogy a fotó ne árulkodjon a felfordulásról. Nahát, nincsenek gyalogosok! :D

Mint aki jól végezte dolgát, továbbálltam Békásmegyerről Óbuda felé, ez következett a fejemben lévő tematikában. A délutánra olyan 5 évvel ezelőtt kiszemelt helyem "megéréséig" a Flórián téren ütöttem el az időt, legalább ki lett csengetve a vonatpótlók hiányzó eresztése is. Jól van, ide is sikerült kiválasztanom azt a képet, amiről nincs szó. ÁdVentona.

A Vörösvári út még télen is első osztályú fotóplész, az óbudai garázs közelsége miatt jönnek-mennek a garázsmenetes, szerződéses, különjáratos BKV kocsik, ezért most egy évig mindenki ide fog járni csengetni.

Variációk egy témára Volvóügyileg. :)

A Volánbusz részéről a Volvo csuklósok mellett már az ekenyelek is a 10-es út szerves részét képezik.

...éééés kérem szépen, végre értékelhető fotó lett a vérteses FDD-435-ről. :) Autóbusz indul Letöltési hiba útirányon át Piliscsabára.

Erőt, egészséget! :)

(c)bobalt 2006-2014
www.volanosoldalak.hu